Catatan

Tunjukkan catatan dari September, 2014

Terminate Astro Berbayar Mohon Pakej NJOI

Imej
Akhirnya setelah habis fikir dan berbincang dengan cik isteri... aku telah mengambil keputusan untuk terminate pakej astro berbayar aku walaupun pakej astro tu cuma yang basic je..Kami sekeluarga jarang ada dirumah kalau ada pun sebelah malam je.. balik kerja masing-masing dah penat.. kekadang tak tengok tv terus tidur.. so kami rasa rugi bila kami bayar service astro tapi jarang guna..Lepas aku terminate astro berbayar tu.. aku apply untuk pakej astro NJOI.. yang mana pakej astro NJOI ni tak yuran langganan bulanan.. macam tengok tv free je... cuma channel basic yang dia bagi.. untuk channel tv ada 22 channel.. radio 20 channel..  kira okalah.. nama pun free... andai kata nak tengok channel lain boleh beli channel guna prepaid card yang disediakan. Sebelum ni kalau nak downgrade ke NJOI kena bayar RM100... tapi untuk buat masa sekarang ni..promosi katanya... downgrade ke NJOI free sahaja.. janji masih ada decorder astro dkt umah.. kalau yang tak pernah langgan astro.. tetapi nak teru…