Catatan

Tunjukkan catatan dari Februari, 2018

Alhamdulillah Syukur Kepadamu

Imej

Myvitrd.com Domain Expired

Imej
Semalam cuba masuk blog aku ni yang dah lama tak buka dan tak update sekali masuk keluar page macam dekat atas tu.. bila aku ingat-ingat rupanya domain aku dah expired aku lupa renew 48 hari yang lalu.. huhu..
Penyudahnya nak renew pun dah tak boleh sebab dah lewat.. cuba juga google kot-kot ada cara nak renew semula.. tapi katanya kalau nak domain tu juga ada charge tambahan.. so aku baru hantar tiket dekat penyedia domain aku tu.. tunggu apa respone dia orang.. jadinya kalau korang tak boleh masuk mana-mana link dalam blog ni.. korang tukar je.. myvitrd.com tu kepada myvitrd.blogspot.com
Harapnya dapatlah semula aku renew domain lama aku tu..