Catatan

Tunjukkan catatan dari Julai, 2009

JENTERA KU MENYONDOL

Imej
Ni lah Rupa jentera yg telah aku jaga selama lebih setahun 2 bulan..tanggal 6/7/09 sewaktu aku dalam perjalanan ke opis untuk menjempuk kawan aku untuk bermain bowling aku telah tersondol belakang sebuah kereta Pajero ...yg mana kau org pon tahukan macam mana kerasnya ponggong pajero tu..huhu..kerosakan jentera aku seolah2 aku membawanya dgn kelajuan 120 km/j..hehehe..pada hal aku bawa bawah 30km/j sbb jalan jam masa tu..
kalau korang nak tahu ni first time aku kemalangan sendirian..punya gabra..aku tak tahu nak wat apa2.. yg aku ingat tunang aku ngan adik aku je..aku call adik aku ngan tunang aku yg aku xcident dkt jalan tun razak-KL..adik aku dtg dgn kawan dia lebih kurang sejam sbb adik aku ni keje dkt Uitm Shah Alam so masa lamalah sikit baru sampai...adik aku sampai je..terus bincang dgn tukang tarik keta..sbb keta aku tak boleh nak jalan dgn pintu dua2 tak boleh nak buka..adik aku uruskan keta unutk tarik aku pulak uruskan wat report dgn runner tukang tarik dkt Balai Polis Trafik…