Catatan

Tunjukkan catatan dari September, 2009

Bakal Rumah Sewa Aku dgn Sygku

Imej
GAMBARAN UMAH SEWA BARU AKU..


Bahagian Ruang Tamu / Dapur
----------------------------------------------------------------------------


Bahagian Bilik Utama
----------------------------------------------------------------------------


Bahagian Bilik Ke3
----------------------------------------------------------------------------



Bahagian Bilik Ke2
----------------------------------------------------------------------------

Inilah sebahagian rumah sewa aku yg sempat aku tanggap guna kamera hp buruk aku yg sentiasa penuh memorinya...Rumah ni nampak bersepah sikit sbb org yg menyewa sebelum ni baru je lepas pindahkan barang2 umah..licin ada simpankan aku kabinet almari solek..takda apa halangan mungkin 15/10/09 aku start pindah umah ni..untuk persediaan selepas perkahwinan aku dgn syg aku..Maafkan syg sbb rumah ni je yg mampu buat masa sekarang abg sediakan ..ada rezeki lepas kawain kita cari rumah yg lebih baik sama..

Duka Datang Setelah 3 Bulan Gembira

Dah lama benar aku tak menulis dalam blog ni..bukan aku tak mahu menulis tapi tak tahu apa yg nak d tulis..sampaikan d sebab aku malas nak menulis ni..tunang aku merajuk sebab aku taknak update blog.. :-)...tapi takpe ahm sentiasa cool melalui liku2 kehidupan yg penuh dgn dugaan dan pancaroba ni..memang kata org langit tu tak sentiasa cerah..sbb kekadang hujan dan kekadang mendung..tapi bagi hidup aku, aku umpamakan sentiasa mendung je..kenapa ye ahm..jwbnya mungkin dah takdirnya hidup ahm ni mcm ni..aku bersyukur sbb masih dapat mengidu udara yg percuma dari tuhan tanpa bayaran apa..Alhamdullilah..apa yg aku nak sampaikan disini sewaktu aku pulang dari kg. menuju ke KL siang tadi tunang aku msg..alangkah terkejutnya aku bila tunang aku menunjukkan bil hpnya yg tak perlu aku sebut jumlahnya..biarlah ia rahsia kami berdua..aku apa lg dengan segera juga menyemak baki bil hp aku juga..aku dgn tersenyum sahaja membaca msg dari pembekal talian hp aku..kenapa ahm tersenyum??? ye aku terseny…